62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 23-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 26246x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Wouter - 23-02-2024 om 22:21
+2


Ik heb wat andere verhalen van je gelezen Nina en je hebt een meeslepende schrijfstijl. Dat zie ik ook aan de reacties van hoe mensen zich inleven. Uit sommige van je verhalen begrijp ik dat je ‘klanten’ hetgeen hun overkomen is proberen te plaatsen. Ik trek, wellicht voorbarig, dat dit ook voor Tom geldt. Dat Joan hem uiteindelijk zal verlaten voor Paul. De aanwijzingen zijn meer dan duidelijk. Zoals iemand is Joan losgeslagen, en doet alles om bij Paul te zijn. Het begon met de trouwring af te doen, nog wel met Tom te praten en voordoen alsof het door de alcohol kwam, maar daarna gaat het in sneltreinvaart. De jaloersheid, Tom afwijzen in bed, dan uitgebreid flirten of uitdagen op het feest zonder Tom een blik waardig te geven en nu thuis alles doen om Paul te pleasen te beginnen met te sexen met zijn neef. Een slet of hoertje te worden. En daar zal het niet bij blijven, Tom is uitgerangeerd ze kan haar gedrag niet meer goedpraten en Tom zal dat onder ogen moeten zien.
Marcel - 23-02-2024 om 18:28
+2


Is hier wel sprake van vreemdgaan of overspel? De man zit erbij en weet van alles af. Wat ik hier zie is een volledig losgeslagen vrouw die alles, maar ook echt alles overheeft voor die dikke lul van Paul. Stikjaloers en ze ziet haar niet meer staan en negeert hem zelfs totaal. Ze kan niet met die gevoelens omgaan, gezien haar conservatieve achtergrond. Tom kan haar soms even tot rust brengen maar hij heeft de regie compleet verloren. Hem nu al een cuckold noemen is te vroeg. Misschien wilt Paul dat maar net zo goed gaat Paul haar gebruiken als zijn hoertje. Uitvinden waar haar grenzen liggen, om alleen maar zijn lul in zich te vullen. Want Paul is respectloos, gaat alleen voor zijn eigen genoegen en de anderen interesseren hem geen bal. En Tom al helemaal niet. Dus wat wordt het, een scheiding, loopt Joan weg van Tom om Pauls slet of hoer te worden. Daar Ninas verhalen uit haar werkervaring komen ben ik doodbenieuwd hoe dit verhaal zich verder ontplooid. Ga zo door want het boeit
Henk Checked - 23-02-2024 om 08:30
+2


Ik begrijp het niet zo goed. ze zegt dat ze van haar man houdt maar liegt en bedriegt en doet haar trouwring af. Misschien vindt hij het leuk om te kijken maar een relatie met iemand die zegt dat ze van je houdt maar ordinair liegt en bedriegt gaat voor mij niet op. Afscheid nemen van een dergelijk persoon.
JohanK Checked - 23-02-2024 om 05:26
+3


Nog altijd is die vraag waarom Joan haar trouwring afdoet niet beantwoord. Als ik op de Freudiaanse tour zou gaan,, zou ik zeggen dat Joan vrij of beter beschikbaar zijn voor Paul. Haar jaloezie en daarna het negeren van Tom spreekt boekdelen. Zij is een zgn. Een slet en Paul speelt daar handig op in.
Daar waar Tom denkt dat hij nog de regie in handen heeft, is hij die al volledig kwijt. Hij moet het alleen nog gaan beseffen en het moet ook neerdalen bij Joan. Dat haar lust en verlangen naar Paul haar zgn. Liefde overheerst. Past een cuckold relatie hier wel bij, dat is de hamvraag.