62.580 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-02-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 7307x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Ron Checked - 10-03-2024 om 03:13
+1


In afwachting van deel 300 toch nog ff deel 299 gelezen omdat ik wakker werd en er 'iets' in de weg lag, maar na een bezoek aan dat kleinste kamertje was dat snel op gelost. Even wat te drinken gepakt en toch nog deel 299 gelezen en denkend wanneer komt deel 300? We wachten stilletjes af hoor Keith van weer een heerlijk verhaal. Nou ik ga de binnenkant van mijn oogleden bekijken want ook ik ga naar de preek luisteren van de dominee in de kerk. Ik weet het kan ook via YouTube maar in real is beter! Gr. Ron
Tamara Checked - 02-03-2024 om 20:28
+2


Als je weet helemaal op nieuw ga lezen leef je er weer helemaal opnieuw er in
Blijf mooi dank je wel weer keith😘😘
Frans Checked - 29-02-2024 om 21:07
+2


Een prachtig verhaal wederom Keith.

het was weer ff wachten op dit deel, maar zeer zeker de moeite waard.

Ik dacht eventjes dat je chronologisch gigantisch de mist inging toen Rob begon over
het Neddrill avontuur met kerst, tot ik mezelf realiseerde dat ik nΓ©t nog deel 122 gelezen had,
met de eerste werkdag van Rob bij DT... hahaha 🀣
Jaja, vorige week weer eens helemaal van voren af aan begonnen bij deel 1

Nu op naar deel 300 Keith, we zien er reikhalzend naar uit...
Nu al, wΓ‘t een prestatie en het boeit nog steeds, ieder deel opnieuw πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘
Cis Checked - 29-02-2024 om 20:44
+2


Weer een schitterend verhaal, waarbij het betoog van Gerben over de erotische gebeurtenissen in Huize Jonkman toch wel bijzonder indrukwekkend waren. Ik voelde met Gerben mee, zijn kwaadheid, maar ook zijn simpele erkenning, dat dit de snelste oplossing van de problemen van Margot en Charlotte was. Een therapie min of meer. Prima gevonden!!!
En ds. Richard, die kunnen ze in een gouden lijste zetten. Als er meer geestelijken waren, die zo met hun tijd meedachten, dan was – denk ik – de ontkerkelijking niet zo dramatisch geweest. Geen wonder dat Gerben en Rogier zich in die kerk thuis voelen.
Cees Checked - 29-02-2024 om 18:48
+2


Keith, wat is het toch heerlijk om weer een vervolgdeel te MOGEN lezen. Zo als wel vaker gezegd is, het is net als of je er zelf bij bent. Geweldig. πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘. En ja, de zondag is nu wel geheel anders, dan het in het verleden is geweest. Maar of het ene nu beter is dan het andere???
Beer2 Checked - 29-02-2024 om 16:18
+2


Keith weer een schitterend verhaal, hoe verzin je het, maar het is volledig uit het leven gegrepen en de opmerkingen van rogier en later gerben zijn echt mooi weer gegeven. Het is ook wat om zoiets te horen van je vriendin en het dan ook nog te moeten verwerken . maar ze hebben er allebei toch een goed gevoel over en dat is belangrijk .
Wederom een dikke tien en ga zo door.
Groeten
Ron Checked - 29-02-2024 om 13:45
+5


Nou hopelijk mogen Kees en Joline wel oppassen dat hun huis groot genoeg blijft want nu is het de 'Fabulous Forteen' voor dat je het weet zijn het er veel meer. Al met al is het een vruchtbaar geheel, dat zijn 7 stelletjes het zou zo maar kunnen dat er uitbreiding komt en die tweelingen zou zo maar ook tweelingen kunnen baren aangezien Kees zijn zusters tweelingen zijn en Lot en Margot ook zou het zomaar ook een tweeling kunnen zijn. Dat houd in dat er zomaar 4 kinderen erbij komen, dan Joline en Kees ook een kleine erbij voordat je het weet zijn 7 stelletjes met 9 kinderen (als we er van uit gaan dat de tweelingen ook een tweeling krijgen) want dan is de 14 in 1 keer 23 mensen rijker!! Maar Keith ik loop wel heel erg op de zaken vooruit, dat komt deels ook door de profetie van de dominee want meestal zegt deze 'gaat heen en vermenigvuldig u'. Groet Ron