63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 04-04-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3342x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Tom Checked - 15-04-2024 om 11:10
0


Hallo, is dit het definitieve einde van deze reeks? Ik zie immers een nieuwe starten met Elise n mussa? Thx, tom
Westy Checked - 06-04-2024 om 16:58
+1


Ik had Elize allang gedumpt. Ze liegt en bedriegt.
Er is totaal geen communicatie tussen die 2, ook na het slippertje met Sophia niet. Lucas en zij leven volslagen langs elkaar heen en hebben zo nu en dan samen seks,
Elize hield al vanaf het begin dingen achter. Ze geeft alleen dingen toe als ze er niet meer omheen kan.
Als je vreemd gaat doe je dat stiekem. Vreemdgaan en gelijkertijd houden of geven om je partner kan. Maar je partner meenemen naar een weekend in Brugge en hem bewust confronteren met stiekeme plannen die je zelf vooraf beraamd heb dat is laag en gemeen. Dat ze er in Brugge al bijna als een dief in de nacht er stilletjes vandoor was gegaan zonder een word te zeggen zegt alles. Dat ze daarna nog maanden om elkaar heen blijven draaien zonder echt te praten is onbegrijpelijk. Elize geeft alleen om zichzelf. Ze ge(mis)bruikt mensen voor haar seksuele driften.


Rob Checked - 04-04-2024 om 22:32
+3


Toch een verrassende wending. Het zal me niks verbazen als Elise tussentijds contact met Jeff heeft gehouden. Voor haar was het één groot spel. Ze houdt van Lucas, maar ze houdt nog veel meer van de spanning, van foute mannen, en de sex. Dit weekend heeft haar wakker geschud. Ze wil niet saai op Ameland met één vent zitten. Ik denk zelf dat Kamila of Hyun Lucas gaan opzoeken, en voor hem zullen zorgen. Elise heeft nog een hoop te leren. Ze zal met vallen en opstaan leren dat sexavonturen zonder liefde haar ook niet gelukkig maken. Veel succes met het verhaal. We wachten geduldig af. Neem de tijd, Jefferson!
Knuffel Checked - 04-04-2024 om 18:20
+2


Hoi Jefferson. Ik (wij) vinden dat je een mooie manier van schrijven hebt. Het is ook best een complex verhaal, en daarmee steek je toch wel uit boven de meeste verhalen, waarvan er natuurlijk ook best een paar mooi en onderhoudzaam zijn. Hoe je schrijft, wanneer, waar, hoevaak en wie het wel of niet weet... je bent op dit podium niemand uitleg verschuldigd. Het is jou verhaal en jouw tijd die je er aan besteed. Niemand is verplicht het te lezen. Het staat ons vrij, gelukkig kan dat nog. Als je het rustiger aan doet, ...prima...wil je wat sneller...ook prima... wat ons betreft blijf maar lekker schrijven in een tempo dat jou schikt. We zien het wel voorbij komen en zullen er wel weer van genieten. Groetjes knuffel
Bee Checked - 04-04-2024 om 18:00
+2


Privé voor alles... Werk moet ook kloppen...
Dus beter naar even minder schrijven. Hoe jammer ik dat ook vind.

Ik hoop dus niet te snel weer een vervolg te lezen. ??

Bedankt voor de hele mooie delen tot nu toe.. Ik lees graag verder... Maar niet te snel

Gr Bee
Antoine Checked - 04-04-2024 om 10:16
+5


Beste Jefferson,
Weer bedankt voor al het leesplezier tot nu toe. Zelf vind ik het moeilijk de relatie tussen Elise en Lucas goed te begrijpen. Voor mij zou het niets zijn hoewel de vrijheid om seks te hebben met wie je wilt natuurlijk wel aantrekkelijk lijkt. Ben wel bang dat ik de consequenties van zo'n relatie niet goed zal kunnen verwerken.
Denk dat je Lucas een goed besluit hebt laten nemen hoewel het niet helemaal duidelijk voor mij is wat de reden van Elise was om Jeff weer te willen zien. Zover is het gesprek tussen Elise en Lucas niet gekomen.
Jammer dat we nu wat langer moeten wachten op het vervolg maar begrijp ten volste dat je er geen risico's voor wilt lopen om in die hoge frequentie te blijven schrijven. Kijk er echter wel naar uit:-)
Henk Checked - 04-04-2024 om 09:40
+1


De juiste beslissing van Lucas. Elise blijft onbetrouwbaar en doet wat zij wil. Gewoon een achterbaks en ordinair sletje. Zij is dus ongeschikt voor een relatie want wil alle vrijheid om te doen wat zij wil. Ik hoop dat verdere ontwikkelingen voor Lucas beter uitpakken.
Harry Checked - 04-04-2024 om 08:00
+3


Heel jammer, dat je langzamer gaat plaatsen, maar je had er ook wel een moordend tempo ingezet.
Maar zoals je ons nu achterlaat met Elise terug naar haar ouders, doet me eigenlijk nog meer pijn.
Het leek zo goed te gaan allemaal, alles kon en alles mocht...
Harry
Stanzie Checked - 04-04-2024 om 01:02
+3


Het 'stel zonder grenzen' botst hier door het onwaarschijnlijke voorstel van Elise en de weigerachtige houding van haar om openlijk een en ander te bepraten, dan toch op hun limieten. Of zij daarmee definitief uit Lucas leven verdwijnt en welke gevolgen dat zal hebben voor zijn andere waardevolle contacten binnen de vriendengroep zal nog moeten blijken.
Uiteraard waren we al gaan wennen aan jouw Hoge frequentie van insturen maar het is best te begrijpen dat zoiets niet vol te houden is. Kan ook geen kwaad hoor, ik blijf je sowieso wel volgen.
Willem Checked - 04-04-2024 om 00:42
+4


Beste Jefferson,
Ik ben onder de indruk van je verhalen, iedere keer weer…
Maar nu schrik ik toch echt een beetje; niemand die het weet dat je schrijft en dat doe je dan ook nog stiekem onder werktijd?
Als je niet aan het schrijven bent dekt je natuurlijk veel na over de lijn van het verhaal, voor jou ook geen eenvoudige zaak.
Ik denk dat het geheel je meer in beslag neemt dat dat je misschien wel wilt toe geven.
Al met al denk ik dat dit een behoorlijke obsessie voor je is geworden.
Misschien beter om helemaal te stoppen? Of is dit te moeilijk voor je? En wat vind jouw partner hiervan?
Met mijn bescheiden mensenkennis signaleer ik hier eigenlijk heel dwangmatig gedrag; een tijdbom die op springen staat.
Misschien is jouw omgeving je smoesjes al wel beu en vraagt iedereen zich onderhand al af wat er precies aan de hand is.
Zo’n probleem heeft natuurlijk ook onderliggende oorzaken waaraan gewerkt moet worden, misschien is het goed om hulp te zoeken. Groet van mij, Willem