63.253 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-05-2024 | Cijfer: 9.7 | Gelezen: 5952x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Cees Checked - 14-05-2024 om 15:57
+1


Keith ik was echt even die laatste regel vergeten ?, dat geeft vast bij wat lezers spanning ?. @Ron W, ja en nagelbijten ?. Ik mag hopen op een wat kortere wachttijd??? ?
Cis Checked - 13-05-2024 om 20:20
+2


Mooie (voorlopige) afronding van de affaire Duijvestein. Fred tevreden met de uitvoering van zijn werk en Rogier blijkt een getrainde mannetjesputter te zijn. En dan die Bas van Leeuwen: die heeft zijn zaakjes meer dan perfect geregeld. Zou hij al een voorzet voor Bosnië komen geven? Of heeft hij een nieuw klusje voor Fred en Kees. We gaan het merken. En het was weer duidelijk dat Kees en Jolien op seksueel gebied niets te kort komen. En op het einde nog even een cliffhanger…
Beer2 Checked - 13-05-2024 om 09:22
+2


keith weer een schitterend verhaal ga zo door en ik hoop snel het volgende deel te mogen lezen een 10 heb je verdiend
Ron W Checked - 13-05-2024 om 02:49
+6


Was weer een verhaal met van alles wat en natuurlijk ook is dit weer een 10 waard!! Maar de laatste regels pff 'jij zit ergens mee piraat'!! En dat houd in dat we meer dan een week geduld moeten hebben. Wat ook voor mij een verrassing was dat Rogier aan jiu-Jitsu deed/doet! Ik weet nog ik was 15-16 wat verlegen en werd vaak gepest meestal reageerde ik en dat was soms te explosief. Een neef van mij had een judo school en zei tegen mij 'kom nou eens een maandje of 3-6 trainen bij mij daar word je een stuk zekerder van, dan word je mijn sparings partner. Leer ik je wat worpen en dan kan je ook dat explosieve wat in je zit rust geven. Nou dat 3-6 maanden dat werden 3-4 jaar en toen hij zijn sportschool verkocht had ik inmiddels de bruine band en ben jiu-Jitsu gaan doen. Nou daar heb ik echt mijn 'ding' in gevonden, want dat pesten en treiteren was snel afgelopen. Een paar klemmen en men dacht toen we goed na om mij te pakken te nemen. Tja het is misschien een idee om weer te beginnen voor deze 'ouwe-lul'?
Cees Checked - 12-05-2024 om 21:59
+4


Zo, en toen, werd het een stuk rustiger in ziekenhuisland. Kunnen de premies misschien iets omlaag. En ja, Kees zal in de toekomst iets meer op moeten letten, wat hij tegen wie zegt. Anders ligt hij zo maar op de grond. Keith weer een super deel, ik blijf mij verbazen over jou uitstekende kennis van het "werkgebied" in deze serie. Of het nu in het binnen- of buitenland is. Bij jou om de hoek of ergens verder weg. Het klopt aardig. Nou, nu nog even de hulphond en Bas van Leeuwen afwachten. Dat zal ook wel weer de diverse losse eindjes geven, dus weer meer vervolgdelen. Welke natuurlijk weer een dikke 10+++++ op gaan leveren. ? ? ?
Sabine Checked - 12-05-2024 om 20:37
+3


Helemaal weer in stijl!!!
Zucht ... duurt lang!
Hup nr d volgende aflevering!!!
Alsjeblieft ???