63.184 Gratis Sexverhalen

Echte Fantasie Van Mijn Ouders


Door: Sanne_Friesland
Datum: 09-05-2024 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 23288x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Sanne_Friesland - 17-05-2024 om 00:00
+5


Dank voor alle reacties en tips, er zijn de afgelopen weken weer een paar nieuwe ontwikkelingen geweest en gesprekken tussen mijn ouders in bed geweest waar ik jullie graag in mee wil nemen. Ik moet nog even tijd vinden om dit op papier te zetten.

Groetjes Sanne
Andre11477 Checked - 16-05-2024 om 15:14
0


Als je weer jouw ouders afluistert via de babyfoon en je hoort jouw naam weer noemen ga dan naar hun kamer en zeg dan 'Hier ben ik'
Peter19638 Checked - 13-05-2024 om 00:22
0


Halo Sanne.
Het is normaal dat een man aan seks denkt en naar andere vrouwen kijkt doe ik ook maar je moeder moet dit niet
Betreken op jou. Tip leg maar een porno DVD in de slaapkamer van je Moeder en Vader dat ze daar maar geil van mogen
worden. je hebt VMO gedaan wat goed is ga zelf op onderzoek bij de Seks doe ik ook niet dat dat meevalt praat eens met je
ouders hier over Seks is een normaal iets het is normaal dat pa seksuele behoeften heeft heb ik ook ander was je er niet
geweest.
Groet
Peter19638
Kjeld Checked - 10-05-2024 om 22:23
+3


Hallo Sanne,

Hoewel ik hoop dat hier een stukje fantasie is beschreven wil ik toch reageren alsof het waargebeurd is.
De pure lust-lezers pik je er hier makkelijk uit, "ga ervoor" "laat je neuken door het vader" "neem Fleur mee naar huis"

Als ik je raad mag geven... Geniet van dit verhaal als een fantasie, droom erover wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Hoe sprookjesachtig familie verhalen ook worden beschreven laat dat nooit de inspiratie zijn om zelf te ontdekken. 99,9% kans dat je onherstelbare schade aanricht. Wil jij de oorzaak zijn dat Max de komende 16 jaar continu niet kiezen tussen een papa en een mama?

Op mijn profiel vind je m'n mail mocht je ergens over willen praten. Maar nogmaals, ik hoop dat je een fantasie verhaal hebt geschreven, proficiat voor de vele reactie 😆
Harm Checked - 10-05-2024 om 18:48
+1


Gezien wij hier allen zijn voor de liefde voor verhalen: Pandora's box. Je kan heel nieuwsgierig zijn maar sommige doosjes kun je beter ongeopend laten.
PeterZ Checked - 10-05-2024 om 18:18
0


Fantastisch dat iedereen dit verhaal serieus neemt. Eerlijk gezegd geloof ik er niets van, maar het is wel een leuke fantasie. Het is niet voor niets dat de incest verhalen zo goed vertegenwoordigd zijn op erotische verhalensites. Ik hoop op een vervolg waarbij je jezelf hebt laten inspireren door de verschillende reacties op je oorspronkelijke verhaal. Misschien moet je je vader maar eens confronteren met zijn woorden. Hij kan moeilijk ontkennen dat hij ze gezegd heeft als jij hem vertelt wat je gehoord hebt.
Clemens Checked - 10-05-2024 om 06:03
+6


Sanne, niet aan beginnen. Je leven zal volledig veranderen en... niet ten goede. Geniet van je lijf, bij wie dan ook, maar niet je ouders... gewoon niet doen..

Clemens
SanderBi Checked - 10-05-2024 om 03:15
+2


Leuk verhaal met veel mogelijkheden. Fantaseer er lekker op los, maar breng het niet in praktijk. Erg lastig in de toekomstige relatie met je ouders. Schrijf, fantaseer, vinger je zelf suf, laad 3 keer in de week je satisfyer op, vertel het ons, maar hou het daar bij. Kun je je vader over dertig jaar nog steeds recht in de ogen kijken. Ik zou het houden bij je teamgenootje. En vertel ons uitgebreid over jullie avonturen.
Fantasyfan Checked - 09-05-2024 om 22:22
+4


Ik ben het met Gerrit eens.

Fantasy is leuk. Maar als je dit echt gaat doen, zelfs al is het 1 keer, dan verandert dat je gehele relatie met je ouders. Zo te horen woon je ook nog wel even thuis, dus hoe ga je dan met elkaar om als het gebeurd is? Dus denk na over alle (onbedoelde) gevolgen die dit zou kunnen hebben. Incest is niet voor niets verboden!!

Ik zou het NIET doen!!!

Gebruik het lekker als fantasie voor jezelf.
En als je die fantasie wil uitvoeren doe dat dan met een andere man die dan de rol van je vader speelt.
Ikzelf heb meerdere keren rollenspellen gespeeld en dat is erg leuk. Maar nooit met de bedoeling het ook daadwerkelijk zo uit te voeren in real life. Als je behoefte hebt om erover te fantaseren kan ik je daarbij met verhalen helpen. Ik schrijf hier ook wel eens.

Fantasyfan.

Iain Checked - 09-05-2024 om 18:32
+1


Niets doen wat je niet meer kan terugdraaien. Een familie is veel belangrijker dan een opwelling.

Maar fantaseer vooral over een vervolg. De hyperrealistische stijl is leuk om te lezen.
PD Checked - 09-05-2024 om 16:45
+1


Hey Sanne,
Niet verrassend: veel "adviezen" zijn meer fantasietjes en dromen. Logisch op deze site. Maar je stelt een serieuze vraag, dus ik wil proberen serieus advies te geven.
Om te beginnen: denk vooral eerst goed na wat je zelf wil. Je staat op een kruising en sommige van de wegen die je kan kiezen zijn eenrichtingsverkeer. Geen weg terug, zoals Paul ook al zegt. Dus denk goed na. Wil je hier iets mee? Wat dan? Doe pas iets als je zeker weet wat je zelf wil. Niks doen is vielig en je kan altijd later alsnog iets doen.
Wil je wel iets? Wat dan? Er alleen over praten, samen fantaseren? Of echt iets met je vader doen? Hou vooral ook in gedachten dat papa en mama misschien niks in het echt willen. Soms is een fantasie iets wat je graag wil maar denkt dat niet kan. Maar soms is een fantasie juist iets dat je niet wil en daarom wel over wil fantaseren. Dus het kan best zijn dat papa (en mama) helemaal niet iets echt met je willen doen.

Denk ook over of je dingen stiekem zonder dat mama het weet wil doen, of openlijk?
Als je kiest voor openlijk, dan loop je het risico dat mama nee zegt. En dan weet ze wel dat jij het wil en zal ze je dus beter in de gaten houden, dus dan wordt stiekem extra moeilijk.
Maar als je kiest voor stiekem, dan heb je het risico dat je het vertrouwen van mama kwijtraakt als ze het ontdekt, en/of dat het huwelijk van papa en mama kapot gaat. Het is jouw keuze, maar ik hoop dat je niet voor stiekem kiest.

Mail me gerust als je uitgebreider wil praten. Ik kan me voorstellen dat je erg twijfelt. Doe vooral niks overhaast!

PD
Peter Checked - 09-05-2024 om 14:50
-5


maak je vader geil en laat hem jou nemen maar wel als je moeder mee doet en zegt dat je hun gehoord hebt
Iain Checked - 09-05-2024 om 12:22
+2


Laat het vooral bij een fantasie. Verzin volgende delen waarbij je doorgaat met de realistische stijl, graag zelfs, maar ga geen dingen doen die je niet meer ongedaan kan maken.

Het hele punt dat er zoveel fantasieën rond dit soort onderwerpen bestaan is omdat er geen consequenties aan een fantasie zijn verbonden. Die emotionele vrijheid krijg je nooit meer terug zodra je dit soort stappen gaat nemen.
Gerrit Tonner Checked - 09-05-2024 om 11:57
-8


Sanne,
Hier ben ik nog eens. Wat ik vergat: je kunt me mailen. Ik wil van harte vragen beantwoorden.
Maak eventueel een nepmailaccount aan. Maar ook met je eigen mailaccount: het blijft 100% zeker vertrouwelijk!
Hoe dan ook: doe geen domme dingen waarvan je de consequenties niet kunt overzien!

Gerrit Tonner
Paul Checked - 09-05-2024 om 10:46
-3


ALS je het zou zeggen dan is er natuurlijk geen weg terug, dan weet iedereen dat iedereen het weet.

Je zou dit enkel mogen doen als je er zeker van bent dat je ouders er uiteindelijk overweg mee kunnen. Je moet ook zeker zijn dat je het eigenlijk niet erg zou vinden om regelmatig door je vader geneukt te worden als je beslist hem te verleiden. Dat is een hele speciale dynamiek waar je erg wil mee opletten.

Dit soort dingen is best wel geil maar het is niet vanzelfsprekend om dat in de realiteit te doen. Je moet ook opletten voor de relatie met je moeder. Je wordt haar rivale en ze kan zich ook schuldig voelen omwille van het feit dat zij deze fantasie uitgesproken heeft.

Aan de andere kant, als niemand er een probleem mee heeft: geniet met volle teugen van de lekkere seks zou ik zeggen.
Gerrit Tonner Checked - 09-05-2024 om 09:42
+7


Sanne, als jouw verhaal realistisch is, heb ik maar één advies voor jou: Kap hier mee!
Ik schrijf op deze site regelmatig in de rubriek Familie, maar ik realiseer me heel goed dat het in die sfeer in het echte leven heel vaak heel fout loopt. Op mijn profielpagina waarschuw ik mijn lezers dan ook: fantaseren is leuk, maar voer het niet uit.
In jouw geval lijkt het me beslist niet verstandig je vader te verleiden. Dat is echt niet normaal in de realiteit. Dat opgeilen van je vader door je moeder vind ik erg onvoorzichtig van je moeder.
En al die adviezen van ga door en schrijf erover... luister er niet naar. Verhalen in deze categorie horen fictie te zijn.

Hartelijke groet van een bezorgde Gerrit Tonner
Ijzer Checked - 09-05-2024 om 09:37
-7


Keep teasing! Nodig fleur een dagje na je hockeywedstrijd uit...dat gaat ze beide weer triggeren!
Paul Checked - 09-05-2024 om 09:05
-2


ALS je het zou zeggen dan is er natuurlijk geen weg terug, dan weet iedereen dat iedereen het weet.

Je zou dit enkel mogen doen als je er zeker van bent dat je ouders er uiteindelijk overweg mee kunnen. Je moet ook zeker zijn dat je het eigenlijk niet erg zou vinden om regelmatig door je vader geneukt te worden als je beslist hem te verleiden. Dat is een hele speciale dynamiek waar je erg wil mee opletten.

Dit soort dingen is best wel geil maar het is niet vanzelfsprekend om dat in de realiteit te doen. Je moet ook opletten voor de relatie met je moeder. Je wordt haar rivale en ze kan zich ook schuldig voelen omwille van het feit dat zij deze fantasie uitgesproken heeft.

Aan de andere kant, als niemand er een probleem mee heeft: geniet met volle teugen van de lekkere seks zou ik zeggen.
Duvel - 09-05-2024 om 08:29
-1


ik denk sanne , dat je het zelf moet beslissen wat je er mee wil en moet doen .
wil je het echt zou ik er met je ma over spreken , wil je het in je fantasie zou ik daar zo van genieten , die bal lig bij jou of je krijg ze pik tot je ballen in je
laat nog maar eens horen wat het geworden is ?
Geile Beer Checked - 09-05-2024 om 07:59
+1


Vooral doorgaan Sanne. Ik hoop op een reactie van je vader en dat je dat dan weer met ons wilt delen.
Ondeugend49 Checked - 09-05-2024 om 07:54
0


In je hockey kleding naar mama gaan zonder slipje als ze alleen is en vertellen wat je hebt gehoord mama is de baas !
Ondeugend49 Checked - 09-05-2024 om 07:50
-3


In je hockey kleding naar mama gaan zonder slipje als ze alleen is en vertellen wat je hebt gehoord mama is de baas !
Mickey80 Checked - 09-05-2024 om 07:14
+1


Zoals je vader zegt, borsten zijn borsten, dan kan jij denken lul is lul. Blijkbaar wordt je geil dat je vader je lekker vind... verleidt hem gewoon als je moeder er niet is en laat hem genieten van je tienerlijfje
Mario Checked - 09-05-2024 om 06:56
-2


Je vader zei "tieten zijn tieten" voor jou geldt dan misschien ook "pik is pik"
Ik zou er gewoon voor gaan.
Ben Checked - 09-05-2024 om 06:00
0


Heerlijk verhaal sanne

Mooie insteek. Hoe bizar het ook is het liet jezelf ook niet los
Net als mij niet
Schrijf maar snel het vervolg
Hans Checked - 09-05-2024 om 04:38
0


Ga er voor,wie weet wat voor moois en lekkers je gaat beleven
Willy Checked - 09-05-2024 om 02:03
-3


Hoi Sanne! Wat een stoute ouders heb jij! Maar als ik het zo snel lees, valt de appel niet heel ver van de boom. Hihi. Daag je vader maar een beetje uit. Dat kan nooit kwaad. Volgens mij vinden jullie dat beide stiekem wel opwindend. Veel succes en wellicht plezier. Xx w
Bart Checked - 09-05-2024 om 01:32
-3


Wat mij betreft wandel je, de volgende keer dat je je ouders bezig hoort, met enkel je uniform hun slaapkamer binnen en vraag je of je met de hockey stick van papa mag spelen...
PierreBi Checked - 09-05-2024 om 01:26
-5


Lekker meid! Laat fleur komen en in badjassen naar beneden! Neuken!
The Checked - 09-05-2024 om 00:25
-5


Tja spannend, als je het mij vraagt is het heel simpel..ga mee.doen. Laat.je neuken... en lekker volspuiten... zonder pil is nog geiler :)
Heer Marque Checked - 09-05-2024 om 00:23
-2


Hallo Sanne,

Ik zou je ouders vertellen dat je de fantasie hebt gehoord...en wie weet wat voor moois daar uit kan voortkomen...en ik ben eerlijk gezegd wel benieuwd wat hij er echt van vind dat je vader wel op je geilt.